Over Huissteden

Wie zijn wij en wat is ons aanbod?

Van Huissteden is een naaimachine speciaalzaak. Wij verkopen, repareren & onderhouden naaimachines, lockmachines en borduurmachines onder goede garanties. Ook bieden wij u de mogelijkheid uw oude machine in te ruilen.

Individuele les
Wij willen graag dat u zoveel mogelijk plezier uit uw naai-, lock- of borduurmachine haalt. Om deze reden wordt er na de aankoop van een machine de mogelijkheid geboden om een gratis individuele les te volgen, zodat u alle mogelijkheden van de machine kunt gaan benutten. Dit geldt tevens voor diverse softwarepakketten die zijn aangeschaft voor uw borduurmachine.

Onze winkel
Zowel de verkoop en reparatie, workshops en lessen worden allemaal vanuit onze winkel in Nieuwegein verzorgd. Benieuwd hoe onze winkel eruit ziet?

Neem een kijkje in de winkel

Onze webshop

Al onze producten zijn tevens te koop via naaimachinewebshop.com.  Machines van minder dan €500 euro worden rechtstreeks via TNT of persoonlijk zonder les bezorgd. Uiteraard kunt u in de winkel altijd nog bij ons terecht voor vragen of instructie.Voor actuele prijzen kunt u terecht bij onze webshop.

Naar de webshop

Accessoires

In onze winkel verkopen wij ook allerlei accessoires voor uw naai-, borduur- of lockmachine. De volgende accessoires hebben wij onder andere op voorraad:

  • Hand borduurgaren
  • Stof van DMC
  • Borduur- en kussenpakketten van onder andere Lanarte en Vervaco
  • Lockgaren, naaigaren en borduurgaren van onder andere Gutermann
  • Machine-borduurgaren van de merken Madeira en Aurifil
  • Katoenen versie van Aurifil
  • Garenopbergboxen, naaikoffers, scharen en paspoppen

Tevens is er de mogelijkheid om uw borduurwerken, foto's of schilderijen in te laten lijsten.